elizabeth@elizabeth.sk + 421 (0) 915 988 244
Ani tento rok sme nechýbali na svadobnej výstave Perfectwedding v Bratislave. Ako pri každej farbe roka, aj teraz sme vám priniesli inšpiráciu, ako s Ultra Violet pracovať, aby ste ohúrili všetkých vašich hostí.

by mal odrážať osobnosť, záujmy a životný štýl vás dvoch. Nebojte sa byť originálny aj na tak tradičnej udalosti ako je svadba. Dá sa nájsť spústa priestoru pre kreativitu a my vám radi pomôžeme. Spolu s vami vymyslíme a naplánujeme celý koncept vašej svadby, ktorý sa bude prelínať počas vášho svadobného dňa.

Keď na svadobnom stole dozrejú marhule ....

Krásny pár, úžasný hostia, skvelá zábava presne taká ma byť dokonalá svadba!

Natural look je in a zároveň je pre vás príjemnou alternatívou k perličkovým a ružovým svadbám. Podobne ako títo mladí ľudia, aj vy sa môžete inšpirovať krásou, jednoduchosťou a vôňou prírody.
Pre všetky nevesty plánujúce tento rok svadbu prišiel čas vybrať farbu a doladiť štýl pre svoj veľký deň D. Romantické duše poteší paleta najtrendovejších farieb sezóny, ktoré sú pokojné, jemné a vyvolávajú pohodu. Najmä farby roka: jemná ružová Rose Quartz a chladivá modrá Serenity, sa skvele dopĺňajú a výborne fungujú ako samostatne, tak vo vzájomnej kombinácii. Čaro celej tohtoročnej palety je práve v nádherných možnostiach kombinácií farieb, ktoré sa navzájom zvýrazňujú, dopĺňajú a pritom tvoria radostnú a uvoľnenú atmosféru.
Táto originálna a skvelá svadba je dôkazom nielen toho, že námornícka svadba je v móde, ale aj toho, že netreba šetriť na drahú svadbu pri mori.
Keďže svadba je o detailoch, nezabudli sme na drobnosti, ktoré podčiarkli jej tematickú dokonalosť. Pierka pre pánov nemusia byť len z krušpánu, podväzok len z tradičnej čipky a oznámenie len klasická kartička. Inšpirujte sa čo sme pripravili pre Zuzku a Bystríka.

V prvom rade sa chceme všetkým poďakovať za ohromný záujem a účasť v našej Valentínskej súťaži. Nesmierne nás to teší a preto, ako sme sľúbili, potešíme aj my vás.
Tu sú naši 3 výhercovia, ktorí od nás dostávajú fľašu značkového šampanského, krásne svadobné poháre a prekvapenie:
Spravte si s nami radosť na Valentína!
Zapojte sa do našej súťaže a môžete vyhrať fľašu značkového šampanského, krásne svadobné poháre a ešte aj prekvapenie.
Od maličkostí až k dokonalosti aj na Valentína a len od nás.
Aktuálne o nás napísali pekný článok aj v časopise Svadba. Dozviete sa v ňom, ako si s nami svadbu zjednodušiť, v čom všetkom vieme našim klientom pomôcť a prečo si vybrať práve nás. Príjemné čítanie vám prajeme.

Ani tento rok sme nemohli chýbať na svadobnej výstave v Carltone, ktorá ako vždy otvorila našu novú svadobnú sezónu. Pre dokonalú výzdobu sme tento krát vsadili na krásnu zlato-ružovú kombináciu, ktorá je honosná a elegantná zároveň. Presne v našom štýle "od maličkosti k dokonalosti" sme výzdobu vyšpičkovali do detailov elegantnými sviečkami, luxusnými brošňami, pestrými živými kvetmi, rôznymi doplnkami, originálnymi darčekmi, svadobnou tortou a chutnými mafiníkmi. Potešili nás pozitívne ohlasy a verím, že sme mnohých z vás inšpirovali.