elizabeth@elizabeth.sk + 421 (0) 915 988 244

Prečo si vybrať nás?

  • Viac ako 12 rokov skúseností
  • Viac ako 200 spokojných párov
  • S nami šetríte financie, čas a stres
  • Profesionálne služby a spoľahliví dodávatelia
  • Kreatívne nápady, trendy a poradenstvo
  • Priateľský a individuálny prístup


Blíži sa váš svadobný deň a vy snívate o nádhernej svadbe, dokonalej v každom detaile, ako kráčate v úžasných šatách uličkou k svojmu vyvolenému, vaše oči sa stretnú a vy si vychutnávate kúzlo okamihu...

Od snov k realite je to ale pekných pár krôčikov, ktoré rady urobíme za vás. Aby sa vám v tej chvíli nemuseli hlavou preháňať pochybnosti, či je všetko na svojom mieste, všetkého dosť a všetci vedia kam a kedy sa majú presunúť.

Svadobná agentúra ELIZABETH vznikla v roku 2005 v Bratislave ako vôbec prvá svadobná agentúra na slovenskom trhu. Od jej založenia sme usporiadali už niekoľko stoviek svadieb ako pre domácu tak i pre zahraničnú klientelu z takmer celého sveta ( z Usa, Kanady, Austrálie, Nórska, Švédska, Anglicka, Nemecka, Holandska, Južnej Kórei, Španielska, Českej republiky, Maďarska a z mnohých ďalších krajín ). 

Poskytujeme profesionálne služby, nájdete u nás veľa nápadov, inšpirácie a skúseností, ktoré sme získali počas nášho dlhoročného pôsobenia na trhu, a ktoré Vám môžu splniť váš svadobný sen do posledného detailu. Ku klientom pristupujeme individuálne, snažíme sa ich odbremeniť, ale zároveň splniť aj tie najšpecifickejšie požiadavky tak, aby bol svadobný deň nezabudnuteľným zážitkom ako pre Vás tak i pre Vašich hostí.


Cesta k vašej vysnívanej svadbe, od maličkostí až k dokonalosti...