elizabeth@elizabeth.sk + 421 (0) 915 988 244

Svadobná výstava a farby pre rok 2016

Pre všetky nevesty plánujúce tento rok svadbu prišiel čas vybrať farbu a doladiť štýl pre svoj veľký deň D. Romantické duše poteší paleta najtrendovejších farieb sezóny, ktoré sú pokojné, jemné a vyvolávajú pohodu. Najmä farby roka: jemná ružová Rose Quartz a chladivá modrá Serenity, sa skvele dopĺňajú a výborne fungujú ako samostatne, tak vo vzájomnej kombinácii. Čaro celej tohtoročnej palety je práve v nádherných možnostiach kombinácií farieb, ktoré sa navzájom zvýrazňujú, dopĺňajú a pritom tvoria radostnú a uvoľnenú atmosféru.

Pre svadobnú výstavu Perfectwedding si Elizabeth vybrala kombináciu ružovej Rose Quartz s fialovo-sivou Lilac Gray a túto sme doplnili metalickými odleskami a filigránskymi vzormi čipky a prepracovanými tlačovinami od ArchaBellus design.


Na svadobnej výstave v hoteli Carlton ste nás mohli stretnúť pri stole ladenom vo viacerých farbách sezóny 2016 v štýle menej klasickom a viac romantickom a uvoľnenom. My sme sa rozhodli pre biele pozadie: stolicky, návleky, svietniky... ale táto kombinácia bude rovnako dobre vyzerať aj s drevom a inými prírodnými materiálmi. Použili sme tu aj ďalší z trendov roka 2016 a to kvety, ktoré sú akoby čerstvo natrhané a veľmi jednoducho štylizované.


Nezanevreli sme ani na výraznejšie farby. Tmavomodrá Snorkel blue sa objavila na stole v námorníckom štýle pre River´s Club.